Loading…

CILONGOK BERSATU

Semangat Berbagi Untuk Cilongok
GO!

Mantri Ora Payu

Neng desa cilongok ana mantri desa tapi ora payu. Kon sangkane payu, mantrine gawe iklan “Sembuh, bayar Rp100rb, tidak sembuh dibayar Rp1jt”. Awit ana iklan kue, rame pisan pasiene, ngasi ana dokter praktek ngrasa kesaing, banjur reka-reka mriyang njajal berobat karo niat arep mirangna mantrine… Dokter : “Pak mantri, nyong mriyang kiyeh, ilate mati rasa” […]