Mantri Ora Payu

June 28, 2016 admin 1

Neng desa cilongok ana mantri desa tapi ora payu. Kon sangkane payu, mantrine gawe iklan “Sembuh, bayar Rp100rb, tidak sembuh dibayar Rp1jt”. Awit ana iklan […]